Yepstr är en app som kan hjälpa hundägare de där dagarna när det inte riktigt går ihop, när hunden inte kan följa med och timmarna borta blir för många. Helt enkelt de där dagarna när du behöver en hundvakt. Vi har ett stort nätverk av riktiga hundälskare i ditt närområde som mer än gärna hjälper dig och din hund när det behövs. De presenterar sig själva i appen och det går att läsa omdömen från andra hundägare. Leta efter någon som du tycker verkar passa dig och din hund. Boka en intervju, känn dig för innan du bestämmer dig.

Rastning eller helgpassning

En hund får inte lämnas ensam för långa stunder i taget men ibland går det inte riktigt att få ihop det utan det blir nödvändigt att försöka hitta någon som kan hjälpa till. Anlita någon av våra djurälskande ungdomar vare sig det gäller en enstaka rastning, dagliga långpromenader eller andra typer av samarbeten där den som ska Passa din hund hjälper till en hel helg eller under ännu längre perioder vid behov.

Hundvakter på Yepstr

Våra hundvakter är engagerade och aktiva ungdomar som gärna ställer upp när din hund behöver passning av något slag. De flesta har egna djur eller annan erfarenhet av hundpassning sen tidigare. Genom att samarbeta med en särskild hundvakt i ett löpande arrangemang kan både du och din hund känna er fullständigt trygga med att allt kommer att fungera även när du själv måste vara någon annanstans. Eftersom hunden lär känna sin extrahusse eller extramatte väl blir det förstås enklare. Det blir som ett hundpensionat men mycket bättre eftersom hunden får vara med sin hundvakt i hemmiljö tillsammans med en person den förhoppningsvis träffat många gånger tidigare.

Stora hundar eller små, unga eller gamla spelar ingen roll. Alla är lika välkomna hos våra hundvakter.

Tryggt och enkelt

Börja med att leta bland alla de ungdomar som presenterat sig i appen, läs omdömen och gör sedan en intervju med dem som verkar mest intressanta. Självklart kostar det inget så här långt. Kanske kan ni träffas någonstans och stämma av så hund och hundvakt får träffa varandra i förväg. När ni är överens bokar du ditt uppdrag och du betalar enkelt med Swish eller kort efter avslutat uppdrag. Vi har en ansvarsförsäkring som gäller under uppdragen ifall oturen skulle vara framme. Du kan känna dig trygg med våra hundvakter då alla har verifierat sin identitet med Bank-ID. Du behöver inte heller bekymra dig över skatter eller annat, vi sköter självklart det administrativa så allt går rätt till. Välj ut din hundvakt på Yepstr redan idag så har du en sak mindre att tänka på nästa gång det kör ihop sig.