Majoriteten av alla hundar vill vara med sina hundägare hela tiden. Vissa hundar kan till och med få separationsångest när de är ifrån sina ägare. Vissa hundar älskar att vara med där det händer medan andra kanske föredrar lugn och ro.

Planerar du att ta med din hund på en fest eller ett event kan det vara kul att klä upp din hund. Sajten Partykungen har en massa roliga grejer till din hund. Här kan du hitta allt från dräkter till halloween-utstyrslar till andra roliga tillbehör. Partykungen har även snabb leverans på 1-3 dagar och 30 dagars öppet köp.

Tänk på din hund

Beroende på vilken högtid det är kan det också vara bra att förbereda hunden mentalt. Vissa hundar behöver vänja sig vid rörelse och mycket folk. Andra kanske är rädda för höga ljud och behöver då medicinering eller lugnande ifall höga ljud är något som kommer förekomma.

Se upp för signaler av stress

Det är även bra att alltid hålla koll på hunden då det ibland kan vara svårt att se tecken på stress hos hundar. Ska det serveras mat är det även viktigt att informera de andra gästerna om att inte ge hunden någon matbit. Detta på grund av att viss människomat rent sagt kan vara dödlig för hundar.